miércoles, 6 de noviembre de 2019

Activitat 1: Ciències Naturals.

Bon dia, ja estem a l'aula i separats per grups, cada grup te un ordinador i està format per quatre components. Som quatre equips:
  • L'equip A: encarregat d'explicar a la resta dels companys què és la funció relació, com ens relacionem els humans, què conductes són les més comuns a l'escola i a casa i ens parlarà sobre les principals emocions (felicitat, amor, tristesa, ràbia, ira i por). 
  • L'equip B: ens explicarà la part més tècnica de la funció de relació, és a dir, ens parlarà sobre els sentits (vista, oïda, tacte, olfacte i gust) i els òrgans relacionats amb cada sentit (ulls, nas, pell, orella i boca).
  • L'equip C: encarregat d'explicar-nos una part de la funció de reproducció. Parlarà sobre les relacions i reproducció sexual i els aparats i òrgans reproductors femenins i masculins.
  • L'equip D: ens parlarà sobre l'embaràs i el procés de naixement (procés, òrgans implicats...) 
Cada equip ha de fer una presentació per a explicar els seus continguts. La primera norma és que heu d'utilitzar la ferramenta "Prezi" per a fer la presentació que fareu a classe. En aquest vídeo podeu trobar un tutorial on mostra de manera molt senzilla com utilitzar l'aplicació (aprofitem per a practicar un poquet de Castellà) . Per a l'usuari de "Prezi" usarem el correu electrònic del capità del grup (per aquest motiu vam crear un correu per a cadascú el primer dia de classe). Fareu la presentació íntegrament a classe, és a dir, no podeu treballar a casa, ja que, aquest treball és totalment col·laboratiu. Un mestre revisarà diàriament el treball que heu fet per a ver si haveu fet canvis a casa. 

La presentació ha de tindre els següents elements:
  • La portada contindrà aquesta imatge: 


Equip A: 
Imagen de Gino Crescoli en Pixabay
Imagen de Gino Crescoli en Pixabay 




Equip B:


Imagen de Angelo Esslinger en Pixabay

Imagen de Angelo Esslinger en Pixabay




Equip C:

Imagen de Colin Behrens en Pixabay 


Equip D:

Imagen de David Wagner en Pixabay


  • Un vídeo: podeu trobar vídeos educatius a aquests enllaços o fent una ullada per YouTube






  • Un àudio: podeu gravar sons amb la gravadora de l'ordinador, tenim un micròfon.
  • Imatges amb text.

Podeu utilitzar tantes imatges, sons, vídeos i lletres com vulgueu, encontrareu informació adicional per a realitzar l'exposició en aquesta entrada del blog. També, heu de saber que tots els integrants del grup han de parlar en la exposició, d'aquesta manera podeu repartir les diferents parts de l'exposició i cadascú parlarà un temps específic. Sempre contareu con l'ajuda dels mestres que estarem a classe. Tan sols heu d'alçar la mà i vos ajudarem.

Haureu d'estar molt atents a totes les presentacions perquè passarem un qüestionari final per a veure si haveu entés els continguts de les exposicions. De la mateixa manera posarem nota a les vostres exposicions de manera grupal e individual, és a dir, tindreu dos notes, una pel vostre treball i altra del treball en grup, no oblideu que es tindrà en compte la vostra participació i el treball durant les classes. Els vostres companys també vos posaran nota, així que: bona sort i a la faena!🎯👏



No hay comentarios:

Publicar un comentario