lunes, 4 de noviembre de 2019

Presentació de la Unitat Didàctica.

Com a primera tasca, heu de buscar per casa periòdics i revistes, de qualsevol tema per a portar-los a classe demà. En segon lloc, heu d'entrar a la pàgina de SaviaSM i ficar el vostre usuari i contrasenya per a fer l'exercici d'autoavaluació del Tema 1, on heu de respondre a les preguntes de forma interactiva, per a practicar sobre la relació i reproducció dels éssers vius. Veurem que recordeu del curs passat! 😝

Si teniu cap dubte podeu fer una ullada al següent vídeo on explica d'una forma molt senzilla la funció de relació i els cinc sentits. A més, podeu un altre vídeo on explica també la funció de reproducció. A classe tractarem aquestes temes d'una forma més específica, però recomane aquests vídeos per a fer un repàs i que vingueu a classe amb recordant continguts de cursos anteriors.


Quan acabeu, respondreu al següent qüestionari de Google Drive. En el document trobareu instruccions per a realitzar el qüestionari. Una vegada fet heu de portar-lo a classe demà, ja que posarem en comú les respostes i parlarem sobre sentiments, emocions  i relacions 💓😢😡.


Demà ens veurem a classe i començarem el treball de Ciències Naturals per grups. Fins demà!😘



No hay comentarios:

Publicar un comentario