Recursos TIC

Vos presente el meu tauler de Symbaloo amb enllaços d'interés per treballar la Unitat Didàctica, a més, he inclòs pàgines web interessants en relació a les TICs i a l'aprenentatge, molt útils per a treballar a l'aula:





Ací destaque les activitats i llocs web per treballar els continguts de la Unitat Didàctica:
1. Symbaloo funció de relació: ací trobàreu enllaços que us ajudaran a entendre la funció de relació.

2. Conceptes geometria: ací podeu realitzar exercicis interactius per a repassar els conceptes de geometria treballats en classe en fer els senyals de trànsit.

3. Test de figures planes: ací trobareu una autoavaluació que podeu fer a casa, ací comprobareu el nivell de coneixements que teniu!

4Els cinc sentits: en aquest enllaç trobareu informació sobre els cinc sentits, per a fer l'exposició de la funció de relació.

5. La nutrició: ací podeu trobar un joc interactiu sobre les funcions vitals.

6. Els aliments: ací trobareu una explicació interactiva sobre els aliments, les seues funcions, etc. 

7. Activitats poètiques: en aquest enllaç trobareu una gran quantitat d'activitats relacionades amb la poesia.

8. Colors càlids i freds: ací trobàreu una xicoteta explicació de la gamma cromàtica.

9. Els colors: ací trobareu un llibre interactiu que parla dels colors.

10. Crea el teu avatar: en aquest enllaç podeu crear el vostre avatar.

D'altra banda, teniu algunes pàgines interessants en relació a l'assignatura de Llengua i literatura, així com també a la introducció de rescursos TIC en l'aula:

1. Google Drive: és un sistema d'emmagatzematge en el núvol, des d'on es pot accedir a tots els teus propis arxius de Google. En ell pots guardar qualsevol tipus de document com a presentacions, música, fotos, vídeos, arxius compartits, carpetes compartides, etc.

2. Wix: és una plataforma web en la qual pots crear la teua pròpia pàgina web o blog de classe o personal. És un espai molt flexible que et permetrà compartir quasi qualsevol tipus de contingut ja siga vídeo, àudio, text, pdf, enllaços, etc. d'una manera fàcil i ràpida.

3. Blogger: un dels primers portals que ens deixava crear el nostre propi blog, ja fora personal o de classe. 

4. YouTube: és un lloc web dedicat a compartir vídeos. Presenta una varietat de clips de pel·lícules, programes de televisió i vídeos musicals, així com continguts amateur com videoblogs i YouTube Gaming. Les persones que creguen contingut per a aquesta plataforma generalment són conegudes com "youtubers".

5. Kahoot: Kahoot! és el nom que rep aquest servei web d'educació social i ludificada, és a dir, que es comporta com un joc, recompensant als qui progressen en les respostes amb una major puntuació que els catapulta pel cap alt alt del rànquing.

6. Educaplay: és una plataforma que permet crear activitats educatives multimèdia amb un resultat atractiu i professional, com a mapes, endevinalles, mots encreuats, diàlegs dictats, ordenar lletres i paraules, relacionar, sopa de lletres i tests.

7. Prezi: és una aplicació de presentacions en línia i una eina narrativa que usa un sol llenç en comptes de diapositives tradicionals i separades. El llenç permet als usuaris crear una presentació no lineal, on poden usar zoom en un mapa visual.

8. Quizziz: és un joc de preguntes multijugador similar a Kahoot! Permet modificar i personalitzar les preguntes per a crear els nostres propis concursos o exàmens d'una manera divertida i lúdica. El professor genera les preguntes, li dona a "play" i els alumnes entren en una pàgina que indicarà la web per a introduir un codi i jugar des del seu dispositiu o ordinador. És compatible amb tots els dispositius.

9. SketchUp: és un programa de disseny gràfic i modelatge en tres dimensions (3D) basat en cares. És utilitzat per al modelatge d'entorns de planificació urbana, arquitectura, enginyeria civil, disseny industrial, disseny escènic, GIS, videojocs o pel·lícules.

10. Edpuzzle:  és una eina en línia que et permet editar i modificar vídeos propis o de la Xarxa per a adaptar-los a les necessitats de l'aula. Desenvolupada per un grup de programadors i professors de Barcelona, l'aplicació és ideal per a crear lliçons que faciliten l'ús de metodologies com la pedagogia inversa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario