lunes, 11 de noviembre de 2019

Activitat 3: Matem脿tiques.

Bon dia! 馃憢 Mitjan莽ant aquesta activitat, treballarem el maneig dels sentiments i les emocions al mateix temps que apreneu matem脿tiques, concretament geometria. Abans de comen莽ar la classe heu d'entrar a la p脿gina de SaviaSM de manera individual i ficar el vostre usuari i contrasenya. Despr茅s heu d'accedir a la Unitat 9 de matem脿tiques i llegir els punts 1 i 2. 


Despr茅s obrirem l'aplicaci贸 Paint en l'ordinador i comen莽arem a crear "Senyals de tr脿nsit emocionals". Heu de pensar que aquests senyals ens serviran per a resoldre conflictes o situacions en la vostra vida quotidiana, per a expressar sentiments i a m茅s les utilitzarem al nostre projecte final. Un exemple podria ser el que apareix a continuaci贸:

Imagen de Gerd Altmann en Pixabay 


Aquest senyal (en valenci脿, naturalment) podria ser utilitzat per a expressar tranquil·litat o estar d'acord amb alguna opini贸, per exemple. Els senyals han de contenir almenys una l铆nia (corba o recta) i un angle (agut, recte u obt煤s). Seguidament, heu de definir-les i dir quals s贸n les seues funcions. 脡s obligatori fer un m铆nim d'un senyal i un m脿xim de dos per persona. Quan acabeu, les imprimireu i les classificarem en:
  • Senyals d'informaci贸:  els quadrades i les rectangulars.
  • Senyals de precauci贸 o advert猫ncia: els triangulars.
  • Senyals de prohibici贸: els circulars.
  • Senyals d'obligaci贸: el sem脿for i l'oct貌gon de "STOP". 
Si teniu cap dubte, podeu visitar el tutorial que apareix a continuaci贸 per aprendre a usar l'aplicaci贸 "Paint":

Quan acabeu, alceu la m脿 i el mestre vindr脿 a imprimir el senyal que despr茅s plastificarem. 
A la faena!
馃挭馃挩馃檶

No hay comentarios:

Publicar un comentario