lunes, 11 de noviembre de 2019

Activitat 4: Art

Bon dia xics!馃憢

Una vegada ja coneixem com utilitzar l'aplicaci贸 "Paint" separarem la classe en dos grups establits pel mestre. Un grup s'encarregar脿 d'expressar algunes emocions positives com: alegria, amor i felicitat 馃挀馃槀馃榿 i algunes negatives com: tristesa, r脿bia i odi 馃槨馃槗馃様

Una vegada tenim els grups heu de representar aquestes emocions mitjan莽ant dibuixos en l'aplicaci贸 "Paint" utilitzant colors c脿lids i freds. El grup encarregat de representar les emocions positives utilitzaran colors c脿lids i l'encarregat de les emocions negatives usaran colors freds. Podeu utilitzar qualsevol eina de l'aplicaci贸; formes i figures, textures, colors, esborrany, etc猫tera. 

Per貌 com tots sabem que 茅s molt complicat que tots utilitzeu el mateix ordinador per a un dibuix individual, heu de fer un esb贸s a casa. Per exemple, a casa podeu fer un dibuix com aquest:


A continuaci贸 heu de posar el dibuix amb el vostre nom en aquests documents de Google Drive:



Una vegada ja heu posat els vostres dibuixos en aquests documents heu de votar dins del grup qu猫 dos dibuixos s贸n els m茅s elaborats i perqu猫, dient qu猫 t猫cniques s贸n les que m茅s vos criden l'atenci贸. Tot seguit, comen莽arem a dibuixar amb els materials de classe. Tindrem pintures acr铆liques i un paper molt gran per a fer un mural que utilitzarem al nostre projecte final.


Bona sort i a la faena!

馃拫馃憢

No hay comentarios:

Publicar un comentario